top of page
IMG_0862.jpg
Riding on a horse with no name.jpg
Our Forevers go Together.JPG
10391420_238407726353069_2897793414448676271_n.jpg
Holland.JPG
IMG_0861.jpg
Surfing at Sunset
Burning heart
Dolce Vita
I'm in Miami Bitch
Ka Upane
La bella Italia
Bon Appetit
Domme Koe
My life is a rollercoaster
Mask+1.jpg
Ka+Upane.JPG
colourful+rain.JPG
Rock+on+Loekie.JPG
Burning+heart.JPG
My+Hero+and+I.jpg
Shoot+for+the+stars.JPG
Dolce+Vita.jpg

 Eric is volledig autodidact en heeft dus geen last van invloeden van andere stijlen. Hij gaat volledig los te werk zonder een vooropgezet plan. Een idee is voldoende, de rest volgt op het doek door zonder enige opgelegde regels volledig vrij uit te bewegen en te schilderen. Alle werken zijn met de hand gecreërd met als graffiti en acryl verf maar vaak komen de schilderijen tot stand door middel van "gemengde technieken".  De schilderijen zijn op afspraak te bekijken in onze galerie. Hier zijn ze ook te koop.

 

Zijn werken hangen bij privé verzamelaars en bedrijven in binnen en buitenland.

 

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om schilderijen te huren. Voor slechts een gering bedrag per maand heeft u dan al een kunstwerk aan de muur. Zowel prive als voor het bedrijfsleven. Tevens kunnen wij op verzoek ook een kunstwerk voor u maken. Hierbij kunt u kleuren, stijl en thema aangeven. Zo wordt een kunstwerk een heel persoonlijk cadeau. Wij vernemen graag van u waar we u mee van dienst kunnen zijn.

 

Tot slot zijn wij ook in staat om workshops te geven. We hebben veel ervaring met workshops voor volwassen en kinderen (verjaardagsfeestjes en workshops voor schoolklassen).

 

U krijgt dan uw zelf gemaakte kunstwerk altijd mee naar huis. Door middel van uw eigen inspiratie heeft u zo altijd een zeer persoonlijk schilderij aan de muur hangen.

 

Schilderijen

Exposities

De afgelopen jaren heeft Toekie-Art diverse exposities gegeven. Een selectie hiervan is:

 

Zomerexpositie 2015 Zandvoort Agatha Kerk Zandvoort

Business Park Prinsessenhof Haarlem (2016-2023)

Expositie Business Park Driebergen (2013-2015)

 Kunst in de Etalage Vianen (2013-2015)

 Expositie in de Lekpoort Vianen (2013-2015)

 Open Atelier Route Vianen (2011 - 2015) 

Expositie Business Park Princenhof Park te Driebergen (2012-2013)

Inspiratie

De grootste inspiratie bron van Toekie is muziek. Zeker in zijn meest recente werken zie je de muziekteksten terug komen. Soms alleen afgebeeld en soms ook daadwerkelijk geschreven op het doek. Indien het kunstwerk gebasseerd is op een liedje dan wordt dit liedje continue afgespeeld tot het schilderij af is. Dit doet hij om er voor te zorgen dat de inspiratie hetzelfde blijft. Wisseling van liedje kan namelijk een wisseling van inspiratie betekenen. Dan komen er op eens andere kleuren op het doek. Ben je benieuwd welke nummers op dit moment in het inspiratie lijstje van Toekie-Art staan? Klik dan op de spotify button en speel de lijst af (je moet wel ingelogd zijn op spotify).

 

 

bottom of page